Followers

Thursday, 5 November 2015

Kolaborasi dengan zalora lagi ^__^

Assalamualaikum...

Alhamdulillah. 
Rezeki.
Sekali lagi zalora meminang untuk berkolaborasi bersama.
Bunga-bunga je hati bila pihak zalora membalas e-mel.

Kalau perasan post Koleksi Tudung Terkini semalam.
Entri untuk zalora la tu.
Pastu zalora belanja baucer RM100.

Well, as I said mood shopping online langsung hilang, semua pun nampak tak cantik, tak berkenan, malas nak membelek.
Maka, tak tahu tahun bila la kite nak shopping. Haish.
Bagitau husband, dia plak bagi perangsang kemain suruh shopping. Tapi takde mood yunk oittt... Tak payah dirasuk kalau dah hati tak mo, buang karan je.
Kronik betul masalah pembawakan baby kali ini.
Orang lain diberi shopping melompat-lompat, kite husband siap pujuk shopping pun tak mahu.
Apolah nak jadi...

Well, last 2 day.
Pitam jap masa pergi membeli makan kat stadium sana. Adoi...
Pun tak faham, epal hijau tak tinggal, pagi tu pun siap bawak bekal milo, makan biskut bagai dah kat rumah. Tak pasti kenapa masih flat to max.
Kena cari extra alternatif kot.
Vitamin.vitamin.vitamin come to ibu...




2 comments: