Followers

Sunday, 29 November 2015

Lembu punya susu, sapi dapat nama...

Assalamualaikum...

Kite kan aktif jugak dalam freebies bagai. Pastu kan aritu ada cerita sekarang dah tak perlu beli ubat gigi sebab tetiap bulan dapat free... Seperti biasa kite aktifkan untuk husband jugak akaun tu.
Maka. Tetiap bulan lebih kurang dapat bonus sama-sama. Tebus sama-sama.
Tapi alamat penghantaran lain-lain dah. Dulu semua hantar ke rumah kite. Sekarang husband punya hantar ke Johor teruslah.

But few day ni cek akaun husband ada baki lebih banyak dari kite plak. Grrr...
So not fair. Kite yang uruskan akaun dia, dia dapat lebih.




Tapi dalam masa lain, masih berbangga la dapat jimatkan beberapa ringgit perbelanjaan kami setiap bulan.
Sekarang... Abah pun alert dengan barang free yang kite dapat. Ubat gigi ni pun asal tinggal sikit abah la remind. Tebuslah lagi ubat gigi dah nak habis.
Yelah sampai abah pun tak payah beli ubat gigi dah sekarang kat rumah dia.


1 comment: