Potty Training?

Assalamualaikum...

Sengaja mencari mood mengumpul ilmu tentang potty training. Thaqif pun dah nak jadi abang. Dah nak masuk 18 bulan dah dalam beberapa hari lagi ni. 

I think its the best time to be ready about potty training anyway. 

Jom baca sama-sama.

Rujukan tips untuk potty training :





Bila nak betul-betul bermula tu, really need a gut and preparation. 
Nak kena beli spander poli la kot. Hihihi...
Sekarang pun opah Thaqif memang ajar masuk tandas nak mandi ke apa, mesti kencing dahulu. So he did. Lepas ni cuma kena lebih tegas. 

Comments

  1. untung kalo anak cepat potty train jimat duit dekat pampers.

    ReplyDelete
  2. untung kalau dapat potty train awal2..anak2 akak 3 thn lbh baru tak berpampers.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my