RM0 for 25 Pieces of 4R Photo Prints & RM4 for 48 pages Photobook

Assalamualaikum...

Great deal from groupon.
Well walaupun katanya mood malas nak shopping online bagai tapi ntah mood kerja melayang. Mood merayap kat online datang.
Maka, terjumpa juga hat menarik kat groupon sana.
Without any payment, of course I will grab the deal.

Kite tak reti nak buat/edit photobook. Kite prefer print the pictures. 
Kalau korang nak jugak, klik gambar bawah ye untuk ke link promosi itu.


Tapi tak nak mengecewakan kawan-kawan hat minat photobook.
Also I see a good deal at 11street.
RM 4 je untuk 48 pages photobook. Normal 40pages RM9.90 kot... Okey sila grab kat link yang disertakan kat gambar jugak.


Sharing is caring... With a little sharing, i share my love to all my friends and family...
Aww...aww...aww... lempang 1x.

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1