Followers

Tuesday, 3 November 2015

Sampel LactoKID lagi

Assalamualaikum...

Last week abah balik dengan bungkusan poslaju.
Kite dah pelik-pelik. Dah lama kot puasa shopping online sejak mengandung ni. Mood malas katakan.
Berkerut seribu je bukak parcel.
tup.tup rupanya sampel susu lactokid dengan height chart new version. Rezeki Thaqif la. Hari tu dah dapat, ni dapat lagi sekali. Baik sungguh LactoKID.



Comel je height chart hat baru ni. Siap boleh main match word ABC gitu. 
Kalau melayan dak Thaqif main ni, mesti dia seronok. Tapi mood ibu sekarang ke laut. Weekend pun tak dan nak layan dia main beria-ria. Anakda pun terabai. Baca buku sama-sama pun dah jarang. Kadang gelak sendiri tetiba Thaqif pergi ambik buku, pastu kumat kamit kerut dahi bagai baca buku sendiri. 

4 comments:

  1. mudahmudahan selepas habis morning sickness ni mood kembali OK semula, take care :)

    ReplyDelete
  2. pembawakan la tu ye aimi...hehehe sian thaqif

    ReplyDelete
  3. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete