Dari Zalora Untuk Kakak

Assalamualaikum...

Hari tu kan kite dapat kolobrasi dengan zalora, dapat baucer RM100.

Dah kata kelabu mata nak beli apa. Malas nak membelek website zalora itu.
Memula suruh husband la kalau nak shopping apa-apa kat situ.
Husband pun stress... Sep-sep bundle otai mana la minat beli online. 
Hmm...

Stress juga sebab baucer habis 31 Disember 2015.

Lastly. 
Kebetulan kakak no 4 balik hari tu. Soon birthday dia 29 Disember ni jugak.
Fine.
Suruh dia jelah shopping apa dia nak.
Memula dia cerewet jugak. Ala, tak minat tak ley test kasut tu dulu, tak puas hati shopping online.

Semalam tetiba whatsapp tanya kite eh, design kasut mana lawa kat zalora ni.
hehehe...

Pilih, pilih, decide.
Here we are...
Dari zalora untuk kakak...


Sister, walaupun kite jarang say hi di alam maya atau realiti serta jauh dari mata dan jarang spend time together. 
 You are still my true sister who are so helpful, kind and lovely.
I love you much.
Be happy sister on your birthday.
Wish you will enjoy the gift anyway.

Comments

  1. Wah, cantiknya kasut tu. Happy birthday utk kakak aimi. Untung dpt beli guna voucher..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. the clock is ticking nani.cepat tebus

      Delete
  3. dah lame xmenyoping online...zalora xpe boleh tukar kalau xmuat..hihi

    ReplyDelete
  4. wah bestnya dapat voucher beli kasut, seronokkan dapat hadiahkan sesuatu utk orang tersayang

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my