Laci pejabat ka kedai runcit?

Assalamualaikum...

Semenjak dah kena naik dok tingkat 5. Mengandung lagi.
Asyik nak mengunyah tapi malas nak 14juta kali turun naik. Wajib la sediakan snek-snek waktu lapar.

Maka rupa laci pejabat itu begini...
Hehe...bak kata officemates, ini kedai runcit ke?

Tak cukup itu. Hari-hari bawak lagi bekal lagi.
Kokokrunch dan susu.

Pastu wajib jugak turun cari nasi dalam 9am tu. Ibu mengandung u'alls.
Baby jenis takley tinggal nasi cam papa dia.
Layan jelah.

Waktu lunch dah malas turun. Layan la segala dalam laci yerr...
Sekali makan nahhh...

Pasal kerja kite diseksyen baru. Ada cakap gerun dengarnya... huhu...
For me, dah ok dah. Kena pandai toleransi n banyak tanya dan disini kerja berkhidmat untuk masyarakat. Patients, ex-patients.
Tapi so far takdelah sangat scary.

Kerja kenalah niat dengan baik, ikhlas. Insya-Allah takde pape masalah punya.


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 2

Pengalaman membeli di 11street.my