#muhamadthaqifaiman dan kek aiskrim

Assalamualaikum...

Last few weeks Thaqif dok sebut nak kek bila tengok iklan, atau belek buku dia.
Pastu kebetulan hujung minggu tu, jiran jemput sambutan birthday cucunya.
Dapatlah Thaqif makan kek.

Pastu kite teringat yang kakak kite cakap nak sambut birthday anak dia.
Sajalah bergurau, bilanya nak makan kek?
Sekali akak ajak malam tu terus sebab anak-anak dan suaminya tengah lepak kat Hotel Perdana je pun. Dia suruh direct ke situ la konon bagi chance Thaqif mandi manda sekali.
Tapi petang tu hujan, maka acara mandi manda tak dapat diteruskan.
Just tunggu waktu dinner jelah kat bilik hotel.

Akak sampai bawak kek dah kat bilik hotel.
Thaqif paling excited la. Sibuk nak suruh bukak.
Bhahaha...

Selesai magrib semua, baru keluar untuk cari makan.
1st nak makan di restoren wau, pastu fullhouse. So ke Grand Riverview jelah.

Sampai-sampai, dapat meja kat Riverview itu, memang terus acara potong kek la.
Nah gaya dak Thaqif makan kek.



Tak cukup ngan sudu, tangan pun boleh jugak. 


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my