Followers

Wednesday, 23 December 2015

Rexona Men & Women Free

Assalamualaikum...

Semalam GDEX call cakap nak hantar parcel.
Dah pelik. 
Takde order apa-apa pun.
Balik rumah.
Eh. parcel dah sampai.
Bukak-bukak.
Rexona.


1 set for women and men.
Rezeki.
Pastu saja membongok depan abah.
Me: Dapat free.
Abah : Takde untuk lelaki ke?
Me: Ada. 1set untuk lelaki dan perempuan.
Abah: Bagi kat abah la. Suruh Taufik beli hat lain la.
Me: Jap nak snap gambar dulu pastu ambil la. Taufik tak guna pun hat sembur-sembur ni. Dia suka roll-on je.
Abah : (senyum meleret jelah)

Me : Adik Yani pakai ni tak mak muda?
Mak muda : Pakai.
Me : Bagi adik yani la yang ni.
Mak muda : Adik tak pakai ke?
Me : Adik pakai brand lain.

Tak tahu bila isi kat mana pun rexona ni. Tetiba eh sampai parcel je kan.
Apa-pun Thank You Rexona for the gifts.
Kite panjang-panjangkan lagi sedekah dengan bagi kat kesayangan kite.

^__^

6 comments:

  1. member opis pun dpt kelmarin.. cane ehh nk apply tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak.serius tak ingat langsung cmne, n kat mana isi.tetiba sampai je.xde info lg dalam tu dr mana

      Delete
  2. Replies
    1. ampun.kite rajin isi utk dapat sampel.pastu tak alert pun dapat apa, berapa lama masa bru dapat.tetiba je sampai kat rumah

      Delete
  3. Saya pun suka isi-isi borang dapat sampel ni.Tau-tau jer dapat parcel..Huhuhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...pastu dapat kerut2 dahi bila ea isi...

      Delete