Skip to main content

#2ndPregnancy : Losyen Sejuta Khasiat Apple Garden Anugerah

Assalamualaikum...

Dalam persediaan untuk bersalin dan berpantang.
Hari tu ada terbaca cik mah beli Losyen Sejuta Khasiat Apple Garden Anugerah ni.
Komen cik mah best rasa panas menenangkan dengan bau apple semua.
Kite pun jadi tertarik.
Yelah. Mengandung ni, sikit-sikit nak lenguh betis, pinggang semua.
Nak sapu minyak angin setiap masa macam nanti orang sebelah menyebelah pening, dan menegur pulak bau minyak angin.
Tapi losyen ni bau apple mestilah macam tertarik nak cuba juga.
Pastu search tengok review etc dari pengguna yang lain. Masing-masing komen okey.

Pastu cari seller pulak la, maklumlah malas nak menjejak kedai demi kedai. Lebih selesa berurusan melalui atas talian je. Tahu-tahu parcel sampai je. Ihiks.

Alhamdulillah jumpa seller di FB.
Terus grab 2 pcs, kira spare terus sampai beranak nanti pun boleh pakai. Bajet pakai secalit sehari la kot.
Konon, kalau sesuai dengan kite tak payah dah topup beli minyak herbanika nonaroguy tu dah.


Pendapat kite. Best losyen ni, tak melekit, cepat serap dalam kulit. Bila sapu memang rasa hangat je, takde bau ubat melainkan wangian epal. Kite suka, tapi maklum mengandung ni tak suka bauan maka losyen tu tersadai begitu sahaja. Mampu guna herbal blend shaklee dan minyak herbanika nonaroguy sahajoo laa.

Untuk sesape nak try, ke nak beli balik losyen sejuta khasiat anugerah yang kite ada tu. Moh le contact e-mel kite cikjelita899@gmail.com.
Kite kira pukal RM 30 je untuk losyen tu. Pasal 1 dah bukak tapi pakai secoet je pun.

Comments

  1. Best kan...xpelah..t masa pantang boleh pkai..cepat rasa lemak2 kat peha n perut ni hilang..sedpa pkai ngan bengkung..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Assalamualaikum... Dulu jakun je bab book tiket flight ni. Tak reti nak beli pun. Zaman dok ulang alik masa dok KL dulu pun balik kampung tak pernah nak berangan naik flight. Naik bas je selalu.  Pastu macam yelah orang dok pesan nak book, jangan klik ambil insurans, tak payah pilih seat bagai nanti tambah harga mahal. Lagilah ku tak mimpi untuk flight bagai. Dalam kepala kite, ala susah kot, mana nak tau tetiba ter-click ambil insurans ke apa cemana. 1st time nak beli tiket flight, siap pergi tanya PSH kat ofis ni mintak ajar step by step macam mana nak book tiket flight sebab takut ter-click yang tak perlu. Masa tu beli direct dari firefly je sebab dah setuju sangat dengan harga dia. kat Airpaz pun harga sama. Apa airpaz ni? Airpaz ni macam trivago, agoda versi flight ticket. Kalau kat trivago, agoda tu dok compare harga hotel murah, kat airpaz ni compare harga tiket flight murah la. Pastu abah cakap November nanti nak pergi KL lagi, sepupu kite nak kahwin. Mulanya di

Pengendalian Solid Food Aisyah ke taska

Assalamualaikum... Cara pengendalian solid food anak ke taska adalah sama je dengan cara mengendalikan susu ibu ke taska. Dahulu zaman Thaqif memasak bubur nasi tu hazabb sikit- lama nak menunggu nasi hancur, pernah la terhangus. Masa tu memang bubur pun masak banyak-banyak frozen. Pastu kadang-kadang tang bubur jadi ala span, tak lalu nak bagi anak buang gitu jelah. Itu zaman anak satu yang serba ntah pape. Itu takut, ini salah. Serba tak kena katanya, biasalah baru cari pengalaman jadi ibu. Alhamdulillah untuk Aisyah ni lebih confident. Lepas tu tahu pulak cemana cara mudah dan cepat nak masak bubur. Terus hari-hari makan bubur pun takpe nakk. Bubur Aisyah dimasak setiap hari atau selang sehari kalau abangnya tak mengaruk nak makan/ bekal bubur jugak. Balik kerja memang selalu setel simpan susu, keluarkan susu untuk esoknya, masak bubur, keluarkan baju kotor dan kemas beg taska sebelum duduk melayan anak-anak nak menyusu etc. Selepas anak-anak tidur baru

BOOKING FLIGHT DENGAN AIRPAZ...

Assalamualaikum Since ramai sangat bertanya pada kite pasal booking flight di Airpaz sejak post kite berkenaan Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz . Jadi marilah kite guide sikit cara book flight dengan airpaz. 1. Masuk website airpaz.com 2. Pilih tarikh perjalanan (jangan lupa tick kotak rounf trip/ one way). Automatik keluar harga paling murah (direct flight) pada setiap hari. Kalau plan pergi bercuti, boleh pilih harga paling murah terus dah. 3. Dah set tarikh untuk pergi-balik. Contoh yang kite amek ialah round trip: depart -5 Mac 2016 , Return - 8 Mac 2016. Trip Kota Bharu -kota Kinabalu. (KB-KK) untuk 2 adult, 1 infant. Contoh semata-mata ye. I'olls tengah sarat mengandung, jangan buat pasal nak bercuti lagi dah tak pasal IC Sabah plak anakku. Akan keluar paparan macam kat bawah ni. Harga paling murah paling atas. Di serta info syarikat penerbangan (air asia, malindo, MAS, firefly etc), nombor flight, tempoh perjalanan, direct flight-one stop-