Followers

Monday, 15 February 2016

#2ndPregnancy : Losyen Sejuta Khasiat Apple Garden Anugerah

Assalamualaikum...

Dalam persediaan untuk bersalin dan berpantang.
Hari tu ada terbaca cik mah beli Losyen Sejuta Khasiat Apple Garden Anugerah ni.
Komen cik mah best rasa panas menenangkan dengan bau apple semua.
Kite pun jadi tertarik.
Yelah. Mengandung ni, sikit-sikit nak lenguh betis, pinggang semua.
Nak sapu minyak angin setiap masa macam nanti orang sebelah menyebelah pening, dan menegur pulak bau minyak angin.
Tapi losyen ni bau apple mestilah macam tertarik nak cuba juga.
Pastu search tengok review etc dari pengguna yang lain. Masing-masing komen okey.

Pastu cari seller pulak la, maklumlah malas nak menjejak kedai demi kedai. Lebih selesa berurusan melalui atas talian je. Tahu-tahu parcel sampai je. Ihiks.

Alhamdulillah jumpa seller di FB.
Terus grab 2 pcs, kira spare terus sampai beranak nanti pun boleh pakai. Bajet pakai secalit sehari la kot.
Konon, kalau sesuai dengan kite tak payah dah topup beli minyak herbanika nonaroguy tu dah.


Pendapat kite. Best losyen ni, tak melekit, cepat serap dalam kulit. Bila sapu memang rasa hangat je, takde bau ubat melainkan wangian epal. Kite suka, tapi maklum mengandung ni tak suka bauan maka losyen tu tersadai begitu sahaja. Mampu guna herbal blend shaklee dan minyak herbanika nonaroguy sahajoo laa.

Untuk sesape nak try, ke nak beli balik losyen sejuta khasiat anugerah yang kite ada tu. Moh le contact e-mel kite cikjelita899@gmail.com.
Kite kira pukal RM 30 je untuk losyen tu. Pasal 1 dah bukak tapi pakai secoet je pun.

2 comments:

  1. Best kan...xpelah..t masa pantang boleh pkai..cepat rasa lemak2 kat peha n perut ni hilang..sedpa pkai ngan bengkung..

    ReplyDelete