Popia Bersalut Madu Nestum Kudapan Waktu Senggang

Assalamualaikum...

Masuk kerja minggu lepas CNY ni lenggang je dari kerja. 
Takde BHT bertimbun, permohonan bertangguh ke apa. Tak banyak problem sangat nak setel.
Takde, takde keje pun arinie pepagi hari mai setel laporan siap, filing terus goyang kaki. 12pm tetiba timbunan kad A&E dan BHT penuh atas meja. Ada kot 20+.
Tetiba tak 3pm lagi dah setel semua tu. Adeh.

Alhamdulillah, hari ni Allah permudahkan kerja kite.

Best jer kerja dah setel.
Boleh merayau-rayau online.blogwalking. kekeke... 
Rindu kot nak blogwalking macam dahulu kala. 
Sejak masuk seksyen baru boleh kira je berapa hari yang goyang kaki, waktu lunch boleh belek FB sebab selalunya kite letak kerja didepan.Hari-hari target nak setel kerja banyak mana etc.
Bos mai melawat kawasan pun mampu senyum jelah tengok kite. hahaha.
Janji kerja siap, semua okey je.

Yang lagi best, dok bersila depan PC, baca blog sambil mengunyah popia bersalut madu nestum yang dibeli dari rakan sekerja.

Sedap sangat, tak sedar tengok-tengok dah separuh botol.
Lagi terasa sedap sebab popia ni disalut madu sebelum di gaul nestum. 
Memang tak berenti makan. Rasa madu melekat-lekat je. Yums.

Ikotkan senang je nak buat popia ni. Husband pun ada la request buat tapi tak berkesempatan la. Harap-harap mood rajin datang cepatlah nanti boleh bekalkan husband bawak ke Johor barang sebalang dua.

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my