Followers

Thursday, 24 March 2016

Lost World kat rumah je

Assalamualaikum...

Konon hari tu pergi K.kangsar plan baik punya nak terus ke Lost World bagai. Hmm... Sudahnya tak jadi. Kos besor amat...

Maka... cukup-cukuplah untuk Thaqif buat je lost world kat belakang umah.

Weekend. Sesekali melayan anak main air seronok. 

10-15minit mandi sengsorang dah bosan pastu sibuk tarik ibu masuk dalam kolam mandi sama-sama dengan dia... Saborr jelah! 
Baby dalam perut pun excited sangat. Teruja kot dengar abang Thaqif dok jerit-jerit, gelak seronok ibu join dia mandi.

Lepas 45minit berendam. Tak dan pakai baju mintak nasi, mintak yogurt. 

Cepat betul anak membesar. Kejap je. Pejam celik pejam dah nak masuk 2 tahun anak ibu ni. 
Nak dapat adik dah.



10 comments:

  1. seronok sangat ni dapat berendam..mujur dia mahu keluar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde kawan main sekali.kalau ramai2 mahu xmo keluar jugak tuh.

      Delete
  2. seronoknya main air, lepas swimming memang cepat lapar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah.cepat je lapar.time ni la seronok tgk dia makan

      Delete
  3. amboi seronok die berenang...geram tol tgok die mkn...eeeeee cepatnye besar....anak kite pun dah xnak kite suap...tapi bile kite bg suap sendri mknann byk ke lantai

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...normal la. thaqif makan sendiri pun byk ke lantai.mmg kne makan sama2 dgn dia.dia dok ralit menyudu nasi, kite suap dia barulah byk yg masuk mulut.

      Delete
  4. Replies
    1. tulah.meh la acik nani join sekali

      Delete
  5. Amboi..besarnya kolam die tu...nk tumpang..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh2 kak azwa n uzma kita berenang sama2

      Delete