Baju untuk adik baby

Assalamualaikum...

Bila nak dapat baby lagi. 
Slowly, listing the things to buy etc.
Dan pastinya baju baby itu keterujaan mak-mak sangat.

Kite plak since kenal bundle baby, jadi tak sedar diri sikit.
Laju je dok booking kat baju berkenan untuk si abam Thaqif dan adik baby.

Tapi ntuk abam Thaqif pilihan makin limited dah. Jarang berkenan dah hat bundle ni. Prefer beli ukur dengan tuannya sendiri sebab saiz cepat berubah dah sekarang...

Nah. Baju untuk adik baby.
Beli masa mengandung 20week+ lagi tak silap.
Kite prefer pilih rompers/jumpsuit/sleepsuit la untuk anak-anak sebab lagi kemas bila pakai dan tak payah pikir pasangan tiap baju.


Pink.pink je kata papa.
Huhu..
Padahal gender adik baby pun tak tau lagi.
Ntah le kenapa berkenan pink. Masa memilih tu dok pikir kualiti nampak elok je, color tak pikir sangat kot... Bila parcel sampai. Eh? ye eh kite pilih ni?
Anggap jelah instinct ibu.
Kalau baby boy pun apa salahnya sesekali jadi jambu. Kekeke...




Comments

  1. Comel! Xlama dh kn adik baby nk kluar? Hihi...bestla thaqif dh nk jd abang. Smga dipeemudahkan urusan awk ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn...
      insya-Allah 5minggu lagi...

      Delete
  2. Hehe...comel je..mcm uzma pun kn beli bj br..bj kaklong die xmuat...alahai adik bambam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tulah.ni pun kite bli pilih yg saiz 3-6m camtu terus.mmg spare utk pakai lama sikit.

      Delete
  3. Cantik ! Wahh tak lama dah ni baby nak lahir. Hehe :D

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum awak. Berapa weeks dah? Semoga dipermudahkan ye dear. Hehhehe bestnya beli baju adik baby ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1