Apply ATM Debit Maybank melalui maybank2u

Assalamualaikum...

Rata-rata tengok pakat dok update dah tukar kad atm baru.
Amboii korang, banyak betul kad atm ye...
Kite pun dah tukar jugak dah kad atm maybank.


hahaha...maybank je mampu tukar dulu. Hat bank lain tu macam belum dapat hidayah nak pergi beratur kat bank. Kekeke...

Masa dok heboh pasal kena tukar kad tu kite dok dalam cuti bersalin lagi tapi takde makna ye nak pergi bank sambil membawa anak-anak.

Masuk je kerja ada la plan nak keluar pergi bank tukar kad. Pastu lagi lega sangat bila tahu kad atm maybank boleh mohon 'replace card' melalui maybank2u sahaja.
zasss...klik-klik terus.

Masa apply tu malas nak war-war sebab tak tahu lagi servis cemana, ok ke tidok. 
Sekarang kad dah dapat, baru best show-off. Hehehe...

Best sangat servis maybank ni. Tak payah nak pergi beratur kat bank segala. Nak aktifkan kad atm ni pun thru online jugak.
Suka.suka.suka.


Comments

  1. kan..mmg senang sgt! Akak baru je dpt kadnya semalam, by post. Rasa baru je klik2 apply online. Mmg pantas!

    ReplyDelete
  2. akak dah lupa passworn M2u tu hehehe..nampaknya kena ke bank juga la tukar kad

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1