Followers

Thursday, 6 October 2016

Simple breakfast

Assalamualaikum...

Sembang kosong sat.

Normally, bila masuk pejabat, memang malas dah nak keluar balik untuk cari breakfast. Selalu terus singgah beli je sebelum masuk pejabat.

Seminggu dua lepas masuk kerja tu, tiba-tiba macam ada gerai baru jual nasi lemak.
Sebungkus nasi lemak, sebiji kuih dan secawan teh panas.
Korang rasa berapa harga satu set ni?

Kreatif sangat tau. Buat siap-siap satu set.

Lately macam suka sangat tengok ramai dah pandai berniaga, cari peluang untuk dapat duit lebih. Kite je masih banyak DNA membeli. Hahaha...tak reti la menjual sangat, selalu tak sampai hati jual mahal etc.
Tapi nak jugak try berniaga cuma belum jumpa produk sesuai kot.
-
-
-
-
-
Well harga satu set nasi lemak kat atas tu RM3.50. Murah ke mahal?

No comments:

Post a Comment