Menang Wang Tunai RM50 dalam Thomas Town Giveaway By Zai Zamree

Assalamualaikum...

Tudia... seminggu dok rumah masuk pejabat terus liat nak buat kerja. 
Minggu lepas memang perut ala meragam gastrik/angin, dok bertahan je, Rabu tu terus pergi klinik la amek MC. Buat muka kesian dengan doktor dapat 2 hari MC.
Kohkohkoh... 

Konon belek blog dulu. Cari mood gitu.
Blogwalking kat blog yang kite pernah join GA. Terbelek la blog kak Zai Zamree tu sebab agak berharap nak menang. Mana tau rezeki nak terjah ke Johor. 
Husband kan dah ada kat sana tapi harapan norr la nak pergi sana tanpa alasan. Konon, kalau la menang tiket Thomas Town boleh la buat jadikan alasan sampai kat Johor lagi sekali bersama anak-anak.

Tapi pada masa taklah menaruh harapan sangat. Takut jatuh bedebukkk dengan angan-angan itu.

Tengok memang taklah menang tiket tersebut. Scroll ke bawah. Eh.eh.eh.eh. Rasa macam sesuatu je dengan no penyertaan tu, terus belek senarai peserta.

Alhamdulillah. 
Menang jugak.
RM50 cash.




Terus teruja, laju-laju e-mel kak Zai bagi details.
Laju jugak kak Zai respon cakap dah transfer duit itu.
Awww...
Alhamdulillah.
TQ kak Zai.

Boleh la belanja anak-anak dan papa mereka Ayam Goreng. 
Dari minggu lepas Thaqif tu dok zikir kat telinga ibu papa nak ayam goreng, tapi wat tak tahu sebab bajet dah terlebih kat short vocay weekend hari tu.

Comments

  1. hihihi...tq sudi join. rezeki aimi n ank2 tu.
    kan dh kata duit tu habuan beli ayam goreng....hahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1