Review : Kad kahwin berposen-posen...


Hai...
Review lagi sikit bout our invitation card...
Before pernah bercerita tentang vendor ni disini.

Truly berpuas hati dengan both side invitation card...

My side theme dark choc, gold and cream.

First draf
 saya komen xmo the birds and leaves around the doily.

Next, second draf
 saya komen : terlalu kosong. doily punya kerawang tu nak. n still xnak the ribbon.

Final draft...

Simple, but i love it. Like it thausands times.

His Side theme blue turqoise and white

Macam pernah nampak kad ini?
Hu. Same design to blogger Amalina Ali  wedding invitation card just change the color and adding a few part.

The first draft
 My husband said, too simple. Please add doily paper at back of those word disamping edit bahagian peta itu.

The final draft...
Okay. Really jatuh chenta.So nice...

The best about the vendor ini adalah :
1. Harga berbaloi-baloi.
2. No charge for design -kadang tempat lain tu murah jugak tapi di caj RM lagi untuk design. Bila total = mahal jugak.
3. kita pun boleh bagi idea. I did take a few contoh design barulah terhasil kad my side.
4. Edit draf pun xdax charge jugak (MINOR)- rasa macam diri ni cerewet jugak, sikit-sikit punya pun nak jugak edit. tapi diorang layan jer.
5. Saya dapat 2pcs bunting free. - Hadiah kawen katanya.Saya guna as main bunting masa bertandang sebab sebelah saya dah ada bunting dari bridal.

vendor itu

Kad Kahwin Borong Murah (Parit Buntar, Nibong Tebal & Sekitar Utara)


 








Comments

  1. dear, nk tnye.. dorg charge bpe ek harge post???

    ReplyDelete
  2. @SYA -diorang caj ikut kuantiti... xsilap utk 1000pcs RM30 (utk kad single)

    ReplyDelete
  3. comel2 kad2 tu...
    pandai carik ni...

    ReplyDelete
  4. @WE - truly masih jatuh chenta dengan kad kahwin sendiri...huu...murah jer tapi still buat jatuh chenta.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1