Followers

Tuesday, 8 April 2014

Blogger Giveaway by Tasbih cintaku

Assalamualaikum...

Again, marilah men-join contest setelah berkali-kali di jemput oleh cik mah
Marilah kite join jugak sebagai support kawan-kawan blogger kite yang tersayang hokey...
Tak pandai review, tapi kite mencuba.


Kite kenal cik mah zaman b2b, rajin cik mah DIY untuk wedding dia. Sekarang makin maju dengan perniagaan yang berasaskan DIY jugak di page TASBIH CINTAKU.

Berbalik pada tasbih cintaku ni, masa kite nak kahwin dulu pun sempat order dengan cik mah 100pcs tasbih cintaku ni dengan cik mah untuk dijadikan doorgift kepada pihak lelaki...
Kite puas ati sangat dengan hasil tangan cik mah, comel dan kemas jugak.
Boleh refer entri SINI.

Hasil yang kite order dari cik mah dulu.

So kalau korang nak tak ada idea lagi untuk doorgift masa majlis perkahwinan/cukur jambul/aqiqah dan sewaktu dengannya boleh order tasbih cintaku dengan cik mah di page TASBIH CINTAKU.

Boleh request jugak untuk terus letak dalam uncang organza atau dalam kotak plastik seperti dibawah ni. Lagi senang, tak payah susah-susah packing sendiri dah. Hehehe...




 Nak beli aksesori tasbih dan DIY sendiri pun boleh. Klik page TASBIH CINTAKU.

Kawan-kawan blog lain, jom join sama. Mana tahu ada rezeki kawan-kawan jugak.
 Klik SINI.

Good luck.


4 comments:

  1. Tq dear sudi join...suka kita baca...ringkas tp padat ngan isi.ltq skali lagi....

    ReplyDelete
  2. wahh cantik la...jup usha tempat dia..

    salam kenal kat u jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh saja usha2 la...hiks...
      salam kenalan juga...done follow awak. =)

      Delete