print gambar lagi

Assalamualaikum.

Hello world.
Mood happy.
Suami dibumi kelate doh arini...
 Mood lagi happy sebab 2nd time claim free print 50 keping gambar...1st time claim free print SINI.

This time print gambar bersama suami tersayang dari zaman bujang-tunang-pre-wedding-nikah-sanding-post wedding-parents now.
Order Khamis last week, Selasa hari tu dah sampai dah. Servis terbaiklah!
Saje malas story sebab ni sebahagian dari surprise. Kikiki...
Tak nak kantoi punya pasal siap guna emel kakak lagi tau.


*****************************************

Selingan...

OFF to Selangor/KL tomorrow to attend my bff wedding. Sambil menyelam minum air.

 Sesape rasa nak produk SEQYBEAUTY  
All ready stock 
-BBCream code 1,2,3
-Cleanser
-Sakura Mask

boleh je order untuk COD area berdekatan seri kembangan, kota damansara, subang bestari, damansara utama, IKEA, cheras, taman melati silalah whatsapp 
0109064732

Booked from my friends.


Comments

  1. Assalamualaikum awka. wahh bestnya lama sheila tak print gambar. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom sheila print 50 keping free.bayar caj delivery je.hikhik...

      Delete
  2. waa...50 keping free tu

    dh lamax print gmbr style cmni

    ReplyDelete
  3. dah lame xprint gambar..semua simpan dlm memory card je...klo free boleh try ni..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman 1st time beli tanah lot banglo. Part 1