Zalora : Niat nak cuci mata je pun...

Assalamualaikum...

Cerita pada waktu lunch semalam.

Scrolling inbox gmail.
Zalora?
Klik la jap, cuci mata apa best kat zalora tu... 

Eh. Belek  shopback dulu la. saja tengok kot less yang best.

Wah. 16.0% cashback. storewide till 18%. Very good deal ahh.
Okay lets visit Zalora.
Lawa la baju-baju ni. Just a nice baju kurung, jubah sweet sangat untuk raya.
-
-
-
-
Klik sana sini.
Tup.tup.

Eh. Siap dah bayar semua dah.

Dari RM119 terus jadi RM58.58 joo hasil store credit+ coupon shopback. Kome tak rasa gatal tangan nak klik beli ke? 

Nota kaki : kalau niat nak cuci mata je, never check discount coupon at shopback. Mesti nak beli je. Adeh... ni niat nak cuci mata kat lazada tapi mungkin besok jelah kang ku buka lagi shopback parah laaaaa...

 shopback tu apa? Sila baca kat link bawah ni.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Book Flight Menggunakan Airpaz

Butik Pengantin / Bridal di Kelantan

Pengalaman membeli di 11street.my